MAMLAKATIMIZDA AHOLI BANDLIGINI TA’MINLASH VA KAMBAG‘ALLIKNI QISQARTIRISH - Hamdamov, Shavkat (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Maqolada iqtisodiy rivojlanish, kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish, investitsiya loyihalari, ijtimoiy himoya tizimi va ta'lim tizimining ahamiyati tahlil qilingan. Moliyalashtirish manbalari va ularni samarali boshqarish, shuningdek, xalqaro tajribalarni O‘zbekiston sharoitlariga moslashtirish masalalari ham ko‘rib chiqilgan. Maqolada amalga oshirilayotgan davlat dasturlari va ularning natijalari haqida batafsil ma'lumotlar keltirilgan.