KORXONALARDA ICHKI NAZORAT TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Mexmonaliyev, Ulug’bek (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Maqolada mamlakatimiz va xorijiy davlatlarning mazkur sohadagi tajribalarini o‘rganish, mamlakatimiz korxona boshqaruv tizimiga keng joriy qilish bo‘yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalarni xalqaro standartlar asosida ishlab chiqish ichki nazorat tizimini tashkiliy-iqtisodiy asoslari bilan bog‘liq bo‘lgan dolzarb muammolar aniqlangan va ularni hal qilishga qaratilgan ilmiy takliflar ishlab chiqilgan.