TA’LIMDA MUSIQA O‘QITISHNING AHAMIYATI - Qobilova, E’zozxon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ushbu maqola umumiy o`rta ta`lim maktablarida musiqa fani haqida bo`lib unda maktablarda musiqa darslarining nechog`lik muhim va o`quvchilarga musiqa darsini o`tilishining maqsadi tog`risida yozilgan. Maktab o`quvchilariga musiqaning ta`siri va foydasi hamda musiqa o`qituvchilariga tavsiyalar keltirilgan.