O‘ZBEKISTONDA AHOLINI IJTIMOIY HIMOYALASH ISTIQBOLLARI - Temirova Muhabbat Temirovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda ijtimoiy himoyaning bugungi holati va uni yanada rivojlantirish istiqbollari o‘rganilib, asosiy islohotlar, muammolar va istiqboldagi imkoniyatlarga e’tibor qaratiladi. Shuningdek, ijtimoiy himoyaning pensiya ta’minoti, tibbiy xizmatdan foydalanish imkoniyatlari va aholining zaif qatlamlariga qaratilgan asosiy jihatlari kabi ijtimoiy yordam dasturlari ko‘rib chiqiladi.