XIZMAT KO’RSATISH SUBYEKTLARI FAOLIYATIDA SAMARADORLIKNI ANIQLASH VA UNI OSHIRISH MEHANIZMLARI - Umurova , Mohira (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ushbu maqola talabalar o‘quv faoliyatini o‘rganish va o‘quv jarayonini yanada samarali qilish uchun interfaol metodlardan qanday foydalanishni tahlil qiladi. Maqola o‘z ichiga o‘quv jarayonining tashkil etilishi, interfaol metodlar tavsiflanishi va ularning o‘quvchilar ustida yaratishi mumkin bo‘lgan ta’sirini o‘z ichiga oladi. Interfaol metodlar masalalari, o‘z-o‘zini baholash, ijtimoiy o‘zaro munosabatlarning rivojlanishi va o‘quv jarayonini mustahkamlashda qanday rolini o‘rganish uchun tegishli ilmiy adabiyotlardan foydalanilgan.