ISHLAB CHIQARISH SAMARADORLIGI VA ISHLAB CHIQARISH RESURSLARIDAN FOYDALANISH - Khalimova, Dilora (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada korxonalar faoliyatida asosiy rol o‘ynaydigan iqtisodiy resurslar, ya’ni ishlab chiqarish resusrlari haqida atroflicha so‘z yuritiladi. Shuningdek, taniqli iqtisodchi olimlarning iqtisodiy resurs ya’ni ishlab chiqarish resurslari borasidagi fikrlari tahlil qilinib umumiy xulosa berilgan. Bundan tashqari, ishlab chiqarish samardorligini oshirish yo‘llari, hamda uni aniqlash usullari ko‘rib chiqilgan.