FOND BOZORI VA UNDA TIJORAT BANKLARINING TUTGAN OʻRNI - Sultonov Mansur G‘aniyevich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada fond bozori va unda tijorat banklarining hozirgi kundagi oʻrni, tijorat banklari fond bozorining eng muhim ishtirokchilaridan biri ekanligi, Respublikamiz banklarining fond bozoridagi faoliyatini takomillashtirish zarurligi haqida ma’lumotlar va tavsiyalar keltirilgan.