QISHLOQ XO‘JALIGI TARMOG‘INI ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARI ORQALI RAQAMLASHTIRISH VA INNOVATSIYALARNI JADALLASHTIRISH ISTIQBOLLARI - Abduvoxidov Abdumalik Maxkamovich; Nazarov Xusanbek Avazbek o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada mamlakatimizda qishloq xo‘jaligi iqtisodiyotini rivojlantirish yo‘lida sohaga innovatsiyalarni joriy etishga shart-sharoit yaratish, va bu jarayonni jadallashtirish uchun fan, bilim va ishlab chiqarishni bir-biri bilan bog‘liq xolda amalga oshirish yo‘lida tadbiq etilayotgan va qilinishi lozim bo‘lgan ishlar yoritilgan, xususan respublika qishloq xo‘jaligi majmuasi ishtirokchilariga ishlab chiqarish jarayonlarida zarur bo‘ladigan qarorlarni qabul qilish uchun to‘g‘ri, to‘liq va tezkor axborot beruvchi bilim va innovatsiya markazlari faoliyatini rivojlantirish kerak.