PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ADABIYOTLARDA “KOMMUNIKATIV KOʻNIKMA” VA “MULOQOT” ATAMALARINING MAZMUNI - Z.Azimova; O. Olimjonov (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada pedagogik-psixologik adabiyotlarda “kommunikativ koʻnikma” va “muloqot” atamalarining mazmuni ilmiy-tarkibiy jihatdan ochib berilgan. Shuningdek, boʻlajak oʻqituvchilarning kommunikativ koʻnikmalarini rivojlantirishning ahamiyati xususida soʻz yuritilgan.