OʻZINI-OʻZI BOSHQАRISH ORGАNLАRINING IJTIMOIY-IQTISODIY RIVOJLАNISHINI BOSHQАRISHNI BАHOLАSH MАSАLАLАRI - Otabek Rasulov Salimovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada oʻzini-oʻzi boshqarish organlarining ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishini boshqarishni baholash masalalari bayon qilingan. Tadqiqot ishiga doir bir qator ilmiy ishlar oʻrganilib, oʻzini-oʻzi boshqarish organlarining ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishini boshqarishni baholashning ayrim jihatlari bayon qilingan.