OʻZBEKISTONDA RADIONING SHAKLLANISHI VA RIVOJLANISHI (1927-1991-yillar) - Mashhura Temirova Muhammadaminovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada Oʻzbekistonda radioning shakllanishi va rivojlanishi masalalari ilmiy tahlil etilgan. Shuningdek, maqolada ikkinchi jahon urushi yillarida radiodasturlarni tashkil etish va bu dasturlarni olib borgan radio suhandonlar toʻgʻrisidagi soʻz boradi.