KICHIK BIZNES SUByEKTLARI FAOLIYATIDA INSON RESURSLARIDAN FOYDALANISHNING METODOLOGIK ASOSLARI - A.A.Yusupov (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlari faoliyatida inson resurslaridan foydalanishning metodologik asoslari xususida tahliliy fikr-mulohazalar bildirib oʻtilgan. Shuningdek, kichik biznes subyektlari faoliyatida inson resurslaridan samarali foydalanish jarayonlari, ularning metodologik asoslari hamda kichik biznesni rivojlantirishga ta’siri haqida ma’lumotlar keltirib oʻtilgan. Bundan tashqari, mamlakatimiz iqtisodiyotida kichik biznes ulushi va unda inson resurslarining oʻrniga oid tahliliy yondashuvlar asosida statistik tahlil natijalari yoritib oʻtilgan.