OLIY TA’LIM TIZIMIDA TOʻLOV-KONTRAKT SHARTNOMALARINI INNOVATSION OPTIMALLASHTIRISHNING AMALIY YOʻLLARI - Karimov Muzaffar Abdumalik oʻgʻli (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalari va ta’lim oluvchilar oʻrtasida tuziladigan toʻlov-kontrakt shartnomalarini oʻrgangan holda “Innovatsion toʻlov-kontrakt shartnoma” asosida innovatsion toʻlov mexanizmi ishlab chiqilgan. Toʻlov shartnomalarida belgilangan miqdor va muddatlar boʻyicha shartlarini taklif etilgan “Cash back” asosida innovatsion optimallashtirishga doir taklif va tavsiyalar berilgan.