TA’LIM SIFATI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA PEDAGOGIKA VA PSIXOLOGIYANING O’RNI - Zuhrobova Samiya Sohibjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada, ta’lim sifati va samaradorligini oshirish borasida davlatimiz tomonidan bir qancha olib borilgan islohot va loyihalar, ta’lim sifatini rivojlantirishga ta’sir etuvchi omillar hamda ta’limda pedagogika, psixologiyaning o’rni va ta’limiy psixologiyaning muhim jihatlari yoritib berildi.