BO’LAJAK BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARNING MAKTAB DARSLARNI TASHKIL ETISHDA KREATIVLIK QOBILYATINING MOHIYATI - G’ulomjon Yusupovich Eshmirzayev (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada kreativlik, o’qituvchining kreativ qobilyati hamda o’qituvchining kreativ potensiali haqida tushuncha berilgan.