AUDIOLINGVAL METODNING AFZALLIKLARI - Mannonova Muxarramabonu; Odiljon Parpiyev (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada audioligval metodning paydo bo‘lishi, uning ta’lim tizimidagi ya’ni tilni o‘rganishdagi ahamiyati, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining nutqiy savodxonligini rivojlantirishda tinglab tushunishning afzalliklari, Milliy o‘quv dasturining mazmunida nutqiy kompetensiyalarni rivojlantirishning ifodalanishi, bir qator olimlarning audiolingval metod haqidagi fikrlari bayon qilingan.