BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI MAKTABGA MOSLASHUVIDA PSIXOLOGIK YORDAM - Muxtorov Alijon, Aliyeva Iqlimaxon; Sanobarxon Asilova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Boshlang’ich sinf o’quvchisi uchun maktab sayohati qoyilmaqom va hayratlanarli bo’lishi mumkin va bu ular uchun yangi tajriba bo’lishi mumkin. Ota-onalar, va tarbiyachilar moslashib ketishini iloji boricha silliq qilishga intilishlari kerak. Psixologik yordam, ayniqsa, yangi muhit, o’qituvchilar va tengdoshlar bilan ishlashda foydali bo’lishi mumkin. Qo’llab-quvvatlash tashvishlarni kamaytirishga, akademik ko’rsatkichlarni yaxshilashga va ijtimoiy ko’nikmalarni rivojlantirishga yordam beradi. Ushbu maqola boshlang’ich o’quvchilarga maktabga moslashishda psixologik yordam ko’rsatish usullarini o’rganishga qaratilgan.