KATTA VA TAYYORLOV YOSHDAGI BOLALARNING BILISH JARAYONLARINI RIVOJLANTIRISH - Sharapova Soxiba (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning bilish qobiliyatlarining yoshga oid rivojlanish xususiyatlari, bolalarda idrok rivojlanishida muhim yutuqlarga ega bo’lishi, hamda bolalarning bilish qobiliyatlarini rivojlantirishda turli o’yin usullaridan foydalanish masalalari ochib berilgan.