UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA RUHIY RIVOJLANISHI SUSTLASHGAN O‘QUVCHILAR BILAN OLIB BORILADIGAN RIVOJLANTIRUVCHI KORREKTSION ISHLAR - M.Isakova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada ruhiy rivojlanishi sustlashgan o‘quvchilar uning jamiyatga va maxsus ehtiyojli bolalar uchun imkoniyatlar haqida yoritilgan. Jamiyatda Imkoniyati cheklangan bolalarga nisbatan yanglish fikr va munosabatlar bildirilgan. Integratsiyalashgan ta’lim haqida ma’lumot berilgan.