TURLI DIN VAKILLARI O’RTASIDAGI MUNOSABATLARNING PSIXOLOGIK TAMOYILLARI - Muxtorov Alijon Xoliqovich; Hamidullayev Faxriddin (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada turli dinga e’tiqod qiluvchilar o’rtasida muloqot jarayonida pixologik jarayonlar haqida bayon qilib o’tildi va ushbu maqolada Turli xil din vakillari o’rtasidagi psixologik munosabatlarga ta’sir qiluvchi omillar: Diniy Guruhlar O’rtasidagi Tarixiy Ziddiyatlar: Shaxsiy tarafkashlik va xurofot: Dindorlik: Mafkuraviy Farqlar: Stereotiplar va xurofotlar: Murosasizlik: haqida yozildi va muhokama qilindi.