ТИЛ БИЛГАН - ЭЛ БИЛАДИ - Юлдашев Салохиддин Азамович (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Тил ўрганишнинг афзалликларини уни мукаммал ўзлаштирмагунча билиб бўлмайди. Бунинг учун хоҳиш, ирода ва меҳнат талаб қилинади, бирор бир хорижий тил ўрганиш жараёнида, инсон ўша халқнинг тарихи, турмуш тарзи ва маданияти билан яқиндан танишади.