ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНИШДА МАСОФАВИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШ - Разикова Гулмира Шарифовна (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ушбу мақолада мустақиллик йилларида Ўзбекистон Республикасида кадрлар тайёрлаш миллий дастури асосида масофавий таълимни ривожлантириш борасида ахборот технологияларини қўллаган ҳолда таълим жараёнини ахборотлаштиришга эътибор қаратилган. Масофадан ўқитиш компьютер ва телекоммуникация технологияларга асосланган ҳолда таълим жараёнида энг яхши анъанавий усуллар ишлатиладиган таълим шакли ва воситаси эканлиги баён қилинган.