O‘QUV AMALIYOTLARINI TASHKIL ETISHDA INTERFAOL METODLARIDAN FOYDALANISHDA DIDAKTIK IMKONIYATLARI - Yangiboyev G‘iyos Ruziqulovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada talabalarning savodxonligini rivojlantirishda interfaol o‘qitish metodlaridan foydalanishning didaktik imkoniyatlari doir ilmiy-metodik tavsiyalar berilgan. Maqolani ilmiy jihatdan yortishda ayrim interfaol metolarni mazmuni mohiyati hamada ayrim interfaol metodlarni qo‘llanishi bo‘yicha ilmiy-metodik didaktik tavsiyalarmizni bayon etganmiz.