MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA STEAM DAN FOYDALANISH USULLARI - Turg’unova M.Y; Z. R. Eraliyeva (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu ilmiy ishda, zamonaviy ta’lim shaklidan bo‘lgan Steam ta’lim usuli haqida to‘liq ma’lumot yuritiladi. Steam o‘zi nima, qayerda paydo bo‘lgan, u bizga nimaga kerak? Kabi savollarga ushbu ilmiy ishda javob topamiz.