TALABALARDAGI INDIVIDUAL XUSUSIYATLAR, BILISH JARAYONLARINING O’ZIGA XOSLIGI VA TA’LIM SIFATIGA TA’SIRI - Tohirova Maftunaxon Zokirjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
ushbu maqolada shaxsning individual o’ziga xos jihatlari, psixologik bilish jarayonlarining turlari, ularning shaxsda shakllanishi, boladagi psixik bilish jarayonlarining rivojlanishini talabalik davriga ta’siri va talabalardagi o’ziga xos psixik xususiyatlarni inobatga olgan holda ta’limga yo’naltirishning ahamiyati yoritilgan.