O‘TKIR HOSHIMOV IJODIDA ONA OBRAZI - Mamadaliyeva Y.; Shermamatova S. (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqola har bir davrning adabiyotida o’zgacha ahamiyatga ega bo’lgan ona obarzi va har bir o’quvchisini qalbiga ona siymosini sayqalallagan yozuvchi O’tkir Hoshimovning asarlarida ona obrazi va uning ichki ruhiyati, kechinmalariga asarlarda yoritilgan davrning ta’siri haqida mulohazalar yuritilgan.