MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OILALAR BILAN O‘ZARO HAMKORLIKNING ZAMONAVIY SHAKLLARI - Rustamova Marjonaxon Ne’matjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida oila bilan hamkorlikning zamonaviy shakllari oilani jamiyatdagi o‘rni qay darajada ekanligini haqida aytib o‘tilgan. Maqoladan oila bilan hamkorlikda ishlaganda muammolarning kelib chiqishi va ularga topilgan yechimlar to‘g‘risida xulosalar berib o‘tilgan.