OILA KUTUBXONASI - Obidjonova Nodirajon Okiljon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda oila kutubxonasi bola intelekti va ma’naviyatining asosi ekanligi, maktabgacha ta’lim tashkilotida bolalar uchun qanday kutubxona tashkil etish kerakligi, necha yoshdan qanday kitoblar o‘qib berish kerakligi haqida umumiy xulosalar ko‘rsatib o‘tilgan.