PEDAGOGIK JARAYONDAGI NEVROZLAR KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILAR MISOLIDA - Muslimaxon Ibrohimova; Nargizaxon Usmonova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda nevro‘z , pedagogik jarayonlar va ushbu jarayonlarda kichik maktab yoshidagi o‘qivchilarda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan nevro‘zlar va ularning yechimlari haqida ma’lumotlar berilgan. Shu bilan birgalikda kichik maktab yosh davridagi bolalarda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan nevro‘z holatlarining o‘rganilishiga doir tadqiqotlar va ularning statistik tahlillari ko‘rsatib o‘tilgan.