BOSHLANG‘ICH SINF O’QUVCHILARIDA TA’LIM SIFATINI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA XALQARO BAHOLASH STANDARTLARINING O‘RNI - Turg‘unova Munisa Mirzoxid qizi; Mahmudova Nodira Alisherovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini xalqaro ta’lim standartlari asosida baholashning ahamiyati va uning samaradorligi haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.