QADRIYATLAR TRANSFORMATIYASINING GETEROMILLATLI (HAR XIL MILLATLI NIKOH) OILA NIKOHIDAGI BOLA SHAXSNING ANGLANISHIGA TASIRI - Mamayusupova Muxlisahon Tohirjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada qadriyatlar transformatiyasining geteromillatli (har xil millatli nikoh) oila nikohidagi bola shahsning anglanishiga tasiri, oilada bola tarbiyasini amalga oshirish xususiyatlari, bola tarbiyasining milliy va ma’naviy negizlari hamda bolalarni milliy ruhda tarbiyalashda milliy qadriyatlarning o‘rni haqida batafsil bayon etilgan.