BOSHLANG‘ICH SINF O’QUVCHILARIDA DARS JARAYONLARINI TASHKIL QILISHDA DIDAKTIK METOD VA MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Mahammadjonova Muhlisa Bahodirjon qizi; Guluzro Maxkamova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o’quvchilarida dars jarayonlarini tashkil qilishda foydalaniladigan metod va multimedia vositalari haqida, ulardan samarali foydalanish usullari haqida so’z boradi. Shu bilan bir qatorda boshlang’ich sinf darslarida turli metod va vositalardan foydalanishning ahamiyati, bir qator afzalliklari xususida so’z boradi.