SHEKSPIR TRAGEDIYASIDA REMARKALAR O‘RNI VA TAHLILI UNING ASAR BADIIYATIDAGI O‘RNI - Dilnozaxon Murotova Otabek qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Shekspir ijodiga xos fazilatlar kuylanadi. Asarning badiiyati tahlil qilinadi. Remarka hamda uning turlari, konflikt va uning koʻrinishlari haqidagi maʼlumotlar Shekspir ijodi orqali oʻrganildi. Shuningdek, Shekspirning tragediya yozishdagi mohirligi yana bir karra oʻz aksini topadi.