BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MULTIMEDIALAR ASOSIDA DARSLARNI TASHKIL ETISH - Erkinova Mashxuraxon Mahmudjon qizi; Sadriddinova Zulfiya Mirzaliyevna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Respublikamizda rivojlanayotgan axborot kommunikatsiyalar haqida ma’lumot berilgan. Maktablarda o’quvchilar uchun multimediali darsliklar va ularning ahamiyati haqida yoritib berilgan. Ushbu darsliklar orqali boshlang’ich sinf o’quvchilarining ko’nikma va malakalari yanada rivojlanishiga hissasi haqida bayon etilgan.