ZAMONAVIY O’YINCHOQLARNI BOLA PSIXIKASIGA TA’SIRI - Abdulxaqov Nodirbek Otabek o’g’li; Hamidullayev Faxriddin (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy o’yinchoqlarning bola psixikasiga ta’siri, bolalarga salbiy ta’sir ko’rsatuvchi o’yinchoqlar va bolani stress, qo’rquv holatiga tushiruvchi omillar tadqiqot va so’rovnomalar orqali yoritib berilgan hamda bola psixikasini ijobiy tomonga o’zgartirish uchun tavsiyalar berib o’tilgan.