TA’LIM IJTIMOIY MADANIY FENOMEN VA PEDAGOGIK JARAYON SIFATIDA - Аliyevа Iqlimаxon; Аsilovа Sаnobаr (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada bola taraqqiyoti davri haqida tushunchalar keng o‘rin olgan. Shuningdek psixik rivojlanishda harakatga keltiruvchi kuchlarni farqlash, har bir bola traqqiyotini ta’minlovchi omillar haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan.