MARKAZIY OSIYO MUTAFAKKIRLARI ILMIY MEROSINING SHAXSNI KAMOL TOPTIRISH VA TA’LIM -TARBIYANI SHAKLLANTIRISHDAGI AHAMIYATI - Abdulhaqov Nodirbek Otabek o‘g‘li; Temirova Mashhura Muhammadaminova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyo mutafakkirlarining globallashuv davrida ta’lim-tarbiya, odob-axloq masalalaridagi qarashlari, shuningdek, mutafakkirlarning ijodiy faoliyatidagi ta’lim-tarbiyaga oid yondashuvlar, g’oyalar, qarashlarni yosh avlodning ongiga singdirishda tarbiya usullarinining bugungi kundagi ahamiyati masalalari chuqur tahlil etilgan.