ТА’LIMDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARI – YANGI IMKONIYATLAR - Ahmadjonova Umida Tojimurodovna; Axmadjonova Yorqinoy Tojimurodovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada tа’limda zamonaviy axborot texnologiyalaridan- masofaviy ta’lim texnologiyasi va uning afzalliklari bayon qilingan. Masofaviy texnologiyalardan foydalanish zamonaviy ta’limning imkoniyatlarini yanada kengaytiradi.