KREDIT MODUL TIZIMINING AHAMIYATI - Rejavaliyeva Muhayyoxon Vohidjon qizi; Ziyayev Sherali Abdulaziz o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada “Kredit modul tizimi” ning hozirgi kunda oliy ta’lim muassasalarida qo‘llanilishi yoritilgan. Bugungi kunda Respublikimizdagi barcha oliy ta’lim muassasalari faoliyatiga kredit modul tizimi joriy etilishi haqida so‘z yuritilgan.