AXBOROT XURUJINING O‘SMIRLAR HAYOTIGA TA’SIRI - Nomozov Xurshid Shavkat o’g’li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu ma’qolada internet makoni o’smirlarga ijobiy yoki salbiy ta’sir ko’rsatishi, yoshlarning aksariyati gadjetlar orqali internet qaramligiga tushib qolishi, ularning oila a’zolari, do’stlari bilan o’zaro munosabatlariga ta’sir ko’rsatishi haqida fikr yuritilgan.