WEB DASTURLASH HAQIDA - Olimov Ilhomjon Azizjon o’g’li; Usmonov Hasanboy Alijon o’g’li; Mulaydinov Farxod Murotovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda biz web dastulash haqida ma’lumot berganbiz va dasturlash uchun qaysi dasturlash tillarini organishini aytib o’tkanmiz.