KIBER SPORTNING JAMIYATDAGI O’RNI - Abdullayeva Ayyoma Adhamjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Tezisda kiber sport turining nimaliga va qanday turlari borligi yoritib beriladi. Hozirgi vaqtda eng rivojlangan va mashhur bo’lgan kiber sport turlari yoziladi. O’zbekistonda kibersportga qay tartibda qaraladi va unga tegishli qarorlar.Kiber sport musobaqalari va undagi mashhur musobaqa ishtirokchilari.