INGLIZ TILINI O‘QTISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING FOYDALI TOMONLARI - Yo‘ldashev Axrorjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Bu maqolada, Ingliz tilini o‘qitishda axborot texnologiyalarining foydali tomonlari ko‘rsatilgan. Bu tomonlar turli xil bo‘lib, misol uchun, online resurslar va darsliklar, interaktiv darslar va o‘quv dasturlari kabi. Axborot texnologiyalaridan foydalanish uni o‘qituvchilar uchun oson qiladi va o‘quvchilar bilimlarni yanada yaxshilashga yordam beradi. Bu maqola Ingliz tili o‘qituvchilari uchun qulaydir.