IMKONIYATI CHEKLANGAN YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH - R. No‘monjonova; N.Q.Abidova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqola, maxsus maktab bitiruvchilarining oiladagi ijtimoiy- psixologik muammolari , imkoniyati cheklangan yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalalari yoritilgan.