MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MILLIY-MADANIY AN’ANALAR QADRIYATINI OSHIRISH - Mirzakarimova Moxlaroy Zohidjon qizi, Tursunоvа Gullоlа Аzimjоn qizi; Imоmоvа Nоzimаxоn Аvаzxоnоvnа (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu bitiruv malakaviy ishida xalqimizda bolalarga qadr-qimmat, burch va ma’suliyatni his etish halollik va rostgo’ylik, yaxshilik kabi xislatlarga ega bo’lish lozimligi qadim-qadimdan pand-nasihat vositasida uqtirilgan bo’lib, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida maktabgacha yoshdagi bolalarni milliy madaniy an’analar qadriyatlar asosida tarbiyalash va boshqa millatlar madaniyatining o’ziga xos xususiyatlari mazmuni hamda oilada bolalarni milliy qadriyatlar vositasida axloqiy tarbiyalashning shakl, usul va yo’llari xususida so’z yuritiladi.