INKLUZIV TA’LIM JARAYONIDA AQLI ZAIF BOLALARGA MATEMATIKA O‘QITISH VAZIFALARINI O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - M.Abdullayeva; N.Q.Аbidova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada Inklyuziv ta’limga bo‘lgan ehtiyoj uning jamiyatga va maxsus ehtiyojli bolalar uchun imkoniyatlar haqida yoritilgan. Jamiyatda Imkoniyati cheklangan bolalarga nisbatan yanglish fikr va munosabatlar bildirilgan. Integratsiyalashgan ta’lim haqida ma’lumot berilgan.