OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA “O’ZBEKISTONNING ENG YANGI TARIXI” FANINI O’QITILISHINING INSON QADRI VA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI - Temirova Mashhura Muhammadaminovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida “O’zbekistonning eng yangi tarixi” fanini o’qitilishining inson qadri va ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati to’g’risidagi fikr va mulohazalar aytiladi. Shuningdek, maqolada mazkur o’quv predmetni o’qitilishining huquqiy asoslari tahlil etiladi.