O‘QUVCHILARNING YOZUV KOMPETENSIYALARINI SKAFOLDING METODI ASOSIDA RIVOJLANTIRISH MODELI. - Kenjayev Azizbek Rustamjon o‘g’li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktabi yuqori sinf o’quvchilarining ingliz tili darslarida yozuv kompetensiyasini scaffolding modeli asosida o’rgatishning nazariymetodik jihatlari haqida fikr yuritilgan.