BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHISINING PEDAGOGIK MAHORATINI SHAKLLANTIRISH - G.F. Mirzakbarova; K.O. Matnazarova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak zamonaviy o‘qituvchining o‘zi-o‘zini rivojlantirishda pedagogik mahoratining ahamiyati va uning jamiyatda tutgan o‘rni, bo‘lajak pedagoglarga kasb malakalari va mohirligini egallash, shaxsiy mahoratni shakllantirish, ijodkorligini tarbiyalash, pedagogik texnika, pedagogik hamkorlik, pedagogik madaniyat, pedagogik nazokat va pedagogik qobiliyatni egallash haqida maʼlumotlar keltirilgan.