O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA TURIZIMNI RIVOJLANTIRISHDA FESTIVALLARNING O‘RNI - Ahmedova Ruxshona Raxmatjon qizi; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda O‘zbekiston Respublikasida festivallarni rivojlantirish va turizimga ta’siri hamda uning o‘rni haqida bayon etiladi.